ACTIVITEITEN - 50 jarig jubileum

50 JARIG JUBILEUMWEEKEND  2017

Het is een superweekend geweest, waarin het 50 jarige voetballen in Ophemert uitgebreid gevierd is!

Receptie
Op vrijdag 3 november werd gestart met een zeer drukbezochte receptie. Er zijn vele felicitataies en cadeaus ontvangen waarvoor we iedereen willen bedankten! Op de cheque van 1.000 euro aangeboden door de directie van Ravestein en de 2 vlaggenmasten geschonken door Flora Nova en Oxo hadden we al helemaal niet durven hopen!
De voorzitter bedankte in zijn toespraak alle leden en vrijwilligers die de vereniging tot de huidige gezonde 50-jarige vereniging gemaakt hadden.
Vervolgens werden 3 nieuwe ereleden voor hun jarenlange en cruciale inzet voor de vereniging met een mooie bos bloemen bedankt.
De overheerlijke hapjes van Anita en Roelanda werden door onze eigen meiden uitgeserveerd in fraaie kleding van Enjoy.

Feestclinic jeugd

Op zaterdagochtend 4 november verzamelden alle jeugdspelers en begeleiders zich met lekker zonnig weer op het voetbalveld voor de feestfoto met confetti van Henk en een geweldige clinic gegeven door SC Heerenveen.

Met een echt Heerenveen shirt en rugzak, fruitshoots van Rob, chips en een gegraveerd glas met lekkers van het Jubileumcomité konden de kids weer naar huis.

Senioren Jubileumtoernooi
's Middags in de regen gingen de senioren de uitdaging met elkaar aan.
In een zinderende finale tussen  ‘de Dugout’ gingen ‘de Lichtmasten’ er met de sportieve eer vandoor.

Alle senioren hebben een gegraveerd (bier)glas ter gelegenheid van dit jubileum ontvangen.
Voor alle vrijwilligers is een gegraveerd glas ter beschikking.

De feestavond

's Avonds, het slotoffensief van de jubileumactiviteiten.
Het werd een gezellig feest waarbij meerdere keren gesuggereerd is om dit vaker te doen. De dames van het allereerste damesteam ooit van Ophemert, lieten nog even zien hoe ze vroeger op de biljarttafel dansten. Gelukkig is de teamtafel van Allert minstens net zo stevig!
Het slagveld na afloop was enorm, maar het feestje was het waard!

ZATERDAG